A vásárlás menete

A vásárlás menete

Ideiglenesen a régi webáruház működéséhez kapcsolódik

Kérjük a vásárlás előtt olvassa el a Használati feltételeket!

1. Válassza ki megvásárolni kívánt terméket és a „kosár gombra” klikkelve helyezze azt a kosarába. Amennyiben több példányt is szeretne ugyanabból a kiadványból vásárolni, akkor írja be a kívánt darabszámot. A minimális vásárlás összege 1000 Ft.

2. Folytassa tovább a böngészést és az előbbiekhez hasonlóan gyűjtse a kosarába a könyveket.

3. Amennyiben bármikor szeretné megnézni a kosara tartalmát és összegét, vagy esetleg módosítani szeretne rajta, kattintson a jobb felső sarokban található „Megrendelés” menüpontra. Ha folytatni
szeretné a böngészést visszatérhet valamelyik menüpontra kattintva.

4. Ha sikerült kiválasztania az összes megvásárolni kívánt kiadványt, akkor szintén a jobb felső sarokban található „Megrendelés” gombra kattintva elindíthatja a megrendelés folyamatát.

5. A „Tovább” gombra kattintva ki kel választani a szállítási és a fizetési módot.

6. Ismét tovább lépve a személyes adatai ellenőrzésére és módosítására van lehetőség. Ezek után a „Megrendelés” gombra kattintva a rendszer elküldi megrendelését. A megrendelés elküldésével a
Megrendelő tudomásul veszi, hogy szerződés jön létre és fizetési kötelezettsége keletkezik.

7. Amennyiben sikeresen elküldte a megrendelését, akkor az Ön által megadott e-mail címen pár percen belül egy automatikus válaszlevelet fog kapni arról, hogy az megérkezett kiadónkhoz.

8. Ezt követően nincs más dolga, mint a futárt várni, aki 1-5 munkanapon belül házhoz viszi Önnek a küldeményt. A futárszolgálat szükség esetén telefonon egyeztet.

Köszönjük, hogy megtisztel vásárlásával!
Jó olvasást kívánnak Önnek az Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió munkatársai!