Használati Feltételek

Webáruház Használati Feltételek

Köszönjük, hogy Kiadónkat választotta! Ha a könyveinket tőlünk vásárolja, iratmissziós anyagok és további könyvek kiadását támogatja.

A minimális vásárlás összege 1000 Ft. Mivel a szállítási költség egységes, javasoljuk, hogy többen összefogva rendeljenek!

Regisztráció

A vásárlás regisztrációhoz kötött. A regisztráció megtehető a megrendelés folyamán is, de javasoljuk, hogy előre végezze el, hogy a megrendelést ne kelljen megszakítania.

E-book

Jelenleg kísérleti módban üzemel. Néhány könyv kapható e-book formátumban. Ha a termék megnevezésben nem találja az e-book formátumot, akkor az a termék nem e-book formátumú.

E-book vásárlás estén elektronikus formátumban (epub) töltheti le a Vásárló a könyve(ke)t a fizetés után.

Az e-book nem tartalmaz másolásvédelmet, de a Vásárló saját célra, magánszemély esetén egy személy bármely készülékén, nem magánszemély esetén egy készüléken való használatra szerez jogot.

E-book vásárlásnál a fizetési mód jelenleg előre utalás vagy készpénz (a Kiadó irodájában) lehet. A számlát a Vásárló távszámla formában (e-mailben) kapja meg a vásárlás után.

Személyes átvétel

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti az irodánkban (1066 Budapest, Ó utca 16.) a rendelést követő naptól egy hétig hétfőn-kedden 10-17 óráig, szerdán 18, csütörtökön 16, pénteken 15 óráig.

Ebben az esetben a megrendelésnél kérjük, válassza ki a személyes átvétel opciót. Az irodában bankkártyás fizetési lehetőség nincs.

Természetesen ilyenkor postaköltséget nem számítunk fel.

Szállítási feltételek Magyarország területén

Szállítási költség belföldi csomagnál

· előre utalás esetén 1490 Ft egységesen,

· utánvétes fizetés esetén 1690 Ft egységesen.

Szállítási határidő 1-5 munkanap. (Előre utalás esetén az utalás napjától.)

Fizetési feltételek

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget vagy előre utalással vagy a csomag átvételekor a futárnak kell fizetnie (utánvét).

Előre utalás esetén munkatársunk e-mailben elküldi a számlát vagy díjbekérőt pdf formátumban, ami tartalmazza a fizetési adatokat. Az ellenérték kifizetésére 5 napja van. Ha addig nem érkezik meg az utalás, a rendelést töröljük a rendszerből. A csomagot az ellenérték beérkezése után adjuk át a futárnak.

A számlát általában távszámlaként kaphatja meg, amelyet maga tud kinyomtatni. Bizonyos esetekben mi nyomtatjuk a számlát és adjuk át a vásárló részére. Kerekítésből adódóan néhány forint eltérés lehet a webáruházban és a számlán megjelenő végösszeg között.

Szállítási feltételek határon túlra

A webáruházban adott feltételekkel Magyarország területén küldünk csomagot. Külföldi megrendelés esetén általában célszerűbb felvenni a kapcsolatot a Kiadó helyi képviselőjével (képviselők) a magas szállítási költségek és az eltérő fizetési lehetőségek miatt.

Ha a helyi képviselőnél nem lehetséges a vásárlás, külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét, a szállítási költséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el a kiválasztott könyvek címét e-mailben a rendeles@evangeliumikiado.hu címre. A költségek és az egyéb feltételek egyeztetése után tudjuk elküldeni a megrendelést.

Sikertelen kézbesítés

Amennyiben nem sikerül elsőre a kézbesítés, a futár még egyszer megkísérli a kiszállítást, illetve telefonon egyeztethet.

Ha a küldemény átvétele nem történik meg az arra biztosított időn belül, akkor azt a Futárszolgálat visszaszállítja a Kiadónak, de a szállítási költség továbbra is a Megrendelőt terheli.

Vásárlástól történő elállás

A Megrendelőnek jogában áll vásárlási szándékától elállni, a megrendelt kiadványok kézhez vételétől számított 14 napon belül. Ez esetben a kiadványok árát visszafizetjük. A visszajuttatás költségei a Megrendelőt terhelik. A vásárló elveszíti elállási jogát letölthető digitális tartalom esetén, ha megkezdte a letöltést vagy az adatátvitelt (streaming).

Amennyiben a Megrendelő él az elállási jogával úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a Kiadónak vagy a Kiadó által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni

Garancia

A sérült, hibás kiadványokat visszacseréljük, ha a sérülés nem a vásárlónál keletkezett.

A webáruházban a kiadványok adatait a lehető legnagyobb gondossággal ellenőrizzük, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk.

Adatkezelés

Adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a kiadó alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a kiadó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatlezelési tájékoztató megtekinthető ITT.

Kérdések

Amennyiben bármilyen problémája adódna vagy kérdése merülne fel a vásárlás során, örömmel állnak rendelkezésére munkatársaink az 1-311-5860-os telefonszámon munkaidőben vagy a rendeles@evangeliumikiado.hu címen.

Panaszával is kérjük, forduljon Kiadónkhoz a fenti e-mail címen! Ha panaszát nem sikerül rendeznie ITT elérheti az Európai Bizottság által létrehozott online vitarendezési platformot.

Üzemeltető:

Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió

H-1066 Budapest, Ó u. 16. Tel/Fax: (06-1-)311-5860
Adószám: 18049756-2-42

www.evangeliumikiado.hu rendeles@evangeliumikiado.hu
www.vetesesaratas.hu rendeles@vetesesaratas.hu

A webáruház részére a tárhelyet szolgáltatja:

Tárhely.Eu Kft.