FAQs

Frequently Asked Questions

A ma elterjedt árképzési módszer célja, hogy a vásárlóban olyan érzést keltsen, hogy alacsonyabb az ár a ténylegesnél. A 9.990 Ft-os ár nem lépi át az esetleg lélektani határként működő 10.000 Ft-ot, holott gyakorlatilag ugyannyiba kerül a termék. Mi nem kívánunk ilyen technikákkal élni a könyvek értékesítése során.

A weblapunk feljlesztésével a célunk az volt, hogy a könyvek egy helyen legyenek megtekinthetőek és megvásárolhatóak. A webáruházat a Könyvek menüpont alatt éri el. További információért tekintse át a Vásárlás menete oldalt!

A „H” betű abban az időben került a könyvekre, amikor még Magyarországon tiltott tevékenység volt az evangéliumi irodalom kiadása és terjesztése. A kommunista diktatúra éveiben az Evangéliumi Kiadó Németországban adta ki a könyveket és traktátusokat. Ezek terjesztése időnként olyan anyagokkal együtt történt, amelyek a szocialista blokk más országaiba mentek sokszor Magyarországon keresztül. Mivel a külföldiek, akik részt vettek a nyomtatásban, raktározásban, szállításban nem feltétlen tudtak különbséget tenni az egyes nyelvek között, néha összekeveredtek az anyagok, és nem a megfelelő országba kerültek. Ezért találták ki, hogy felségjelzéssel jelöljék a kiadványokat, amelyeket így mindenki fel tudott ismerni. Később egyfajta védjegyévé vált ez a kiadónak, és amikor már Magyarországon történt a kiadás, akkor is megmaradt.