Megújult a weboldalunk

Megújult a weboldalunk

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy régi weboldalunkat lecseréljük. A változás szükségességét nem csupán az elavult dizájn indokolta, hanem szeretnénk felületet és lehetőséget biztosítani további tartalmak közzétételére. Így az új honlap funkcióiban is bővült. Ennek egyik fontos eleme az online magazin lett, amelyben cikkeket közlünk a keresztyén élet különböző területeihez kapcsolódóan, mint a házasság, család, gyereknevelés, gyülekezeti élet, gyülekezetvezetés, aktuális kérdések stb. Szeretnénk a gyülekezetvezetők, lelkipásztorok munkáját is támogatni, de minden hívő talál majd számára érdekes olvasnivalót.

A weblap két ütemben újul meg: a webáruház csak a második ütemben lesz használható új formájában és kibővült funkcióival. Addig a “Kosárba teszem” gomb a régi webáruházhoz vezet, ahol folytatni lehet a vásárlást.

Ha a jelenleg kapható könyvek között szeretne keresni, javasoljuk a régi webáruház használatát, ami pontosabban mutatja a készletet. Amennyiben javaslata, észrevétele van az új weblappal kapcsolatban, várjuk az evangeliumi.kiado@gmail.com címen.

Bízunk benne, hogy az új felület könnyen kezelhető, átlátható lett, és hasznos tartalmakat tudunk kínálni az olvasók számára.

Share this post